Bio Menopper® oogst 2024
De biologische Menopper® zijn afkomstig van onze eigen akkers in de Hoeksche Waard. Geheel vrij van schadelijke chemische hulp- en bestrijdingsmiddelen. U besteld biologische Menopper® al vanaf 2,5 kilo.
Let op kleine sorteer maat !!!
- De beste kwaliteit aardappelen
- Vóór 16:00 besteld, overmorgen in huis
- Gratis verzending: NL v.a. € 20,- / BE v.a. € 30,-
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
Biologische Menopper® aardappel kopen
De biologische Menopper® is 100% biologisch en vrij van extra toevoegingen. Deze overheerlijke aardappel is vernoemd naar het oude landgoed de Menop, wat zich bevindt tussen Bathmen en Loo. Dit nieuwe ras wordt gepoot op onze eigen akkers in de Hoeksche Waard en kan het beste omschreven worden als een ware delicatesse.
Menopper aardappel bereiden
Dit ras valt onder de vastkokende aardappelen en is boterzacht. U kunt de Menopper schillen, maar hij is ook uitermate geschikt om te bereiden met schil. Dit zorgt voor extra smaak en een heerlijke bite. Om optimaal te profiteren van de smaak van deze aardappel kunt u hem het beste koken, bakken, frituren of in de oven bereiden.
Biologische Menopper® koken
De biologische menopper® is een heerlijke vastkokende aardappel die van binnen boterzacht blijft. Hoe u hem het beste kookt?
- Vul de pan ruim met water maar zet ze niet helemaal onder water.
- Kook de aardappelen gaar in ongeveer 15 minuten. Giet de aardappelen af en zet de pan met deksel terug op laag vuur.
- Laat de aardappelen dan nog ongeveer 5 minuten na garen.
Biologische Menopper® bewaren
Onze biologische aardappelen kunt u over het algemeen minder lang bewaren dan onze andere aardappelen. Wanneer u ze koel (8 tot 12 graden) en droog bewaard kunt u er 2 tot 4 weken van gebruik van maken.
Art.nr. | Biologische Menopper® |
---|---|
Aanbevolen bereidingswijze | Koken |
Art.nr. | Biologische Menopper® |
---|---|
Aanbevolen bereidingswijze | Koken |
Aardappelsoort | Biologisch |
Bewaaradvies | Droog |
Bewaartemperatuur | 8-12°C |
Bewaartijd | 2 tot 4 weken |
Biologisch | Ja |
Herkomst / boer | Goudswaard, Peter van der Erve |
Jaarrond verkrijgbaar | 8 maanden |
Kooktijd | 15 minuten |
Rijping | Middel |
Seizoen | Augustus |