Bio Gele linzen
Met een romige smaak en smeuïge textuur zijn gele linzen onmisbaar. Ideaal voor in een curry, soep of stoofschotel.
- De beste kwaliteit aardappelen
- Vóór 16:00 besteld, overmorgen in huis
- Gratis verzending: NL v.a. € 20,- / BE v.a. € 30,-
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
Biologische gele linzen kopen
Als u op zoek bent naar een gezonde en duurzame bron van eiwitten en vezels, dan zijn biologische gele linzen een uitstekende keuze. Ze zijn rijk aan mineralen zoals ijzer, fosfor en kalium. Daarnaast bevatten weinig vet en een hoog gehalte vitamine B. Onze linzen zijn afkomstig van biologische oorsprong, zodat u alleen de beste kwaliteit ontvangt.
Bio gele linzen
Biologische gele linzen zijn ook een geweldige optie voor vegetariërs en veganisten die op zoek zijn naar een plantaardige eiwitbron. Daarbij is deze soort linzen veelzijdig en kunnen worden gebruikt in diverse gerechten, van stevige soepen tot heerlijke salades. Hierdoor zijn ze een essentieel ingrediënt in elke keuken.
Het bereiden van bio gele linzen
Gele linzen hoeven niet vooraf geweekt te worden, in tegenstelling tot groene linzen. Dit is omdat het gepelde bruine linzen zijn en geen buitenste vliesje meer bevatten. Hierdoor zijn ze nog makkelijiker en sneller te bereiden. Kook de linzen in een pan water, ongeveer 1 deel linzen en 3 delen water, voor 15-20 minuten en ze zijn klaar voor gebruik.
Het bewaren van biologische gele linzen
Wij selecteren en verpakken onze linzen zorgvuldig om ervoor te zorgen dat ze vers en smaakvol blijven, zodat u er keer op keer van kunt genieten. Bewaar de linzen op een koele, droge plaats en zorg ervoor dat ze goed afgesloten blijven. Hierdoor blijven de linzen langer goed en behouden ze hun smaak en voedingswaarde.
Art.nr. | Bio Gele linzen |
---|---|
Aanbevolen bereidingswijze | Koken |
Art.nr. | Bio Gele linzen |
---|---|
Aanbevolen bereidingswijze | Koken |
Bewaaradvies | Donker, Droog |
Bewaartemperatuur | Gekoeld |
Bewaartijd | 1 jaar |
Biologisch | Ja |
Kooktijd | 15 minuten |